TOP

Puma Benelux verwelkomt Gerwin Willemsen als nieuwe country manager

Gerwin Willemsen is vanaf 1 maart de nieuwe country manager van Puma Benelux. Hij neemt het stokje over van de huidige country manager Bas van den Bemt. In deze rol is Willemsen verantwoordelijk voor alle strategische sales- en marketingactiviteiten, evenals alle operationele activiteiten met betrekking tot de regio Benelux.

Foto’s: Puma Benelux

Met ruim vijftien jaar sales- en marketingervaring binnen de branches sporting goods en fast moving consumer goods (fmcg) is Gerwin Willemsen voor Puma een waardevolle toevoeging. Zo heeft hij verschillende functies binnen Adidas Benelux bekleed, met de rol van sales director voor de digitale wholesale-accounts als meest recente. Naast ervaring op het gebied van management, marketing en sales heeft Willemsen kennis van business planning en besluitvorming, opgedaan in de jaren waarin hij werkzaam was in de fmcg-industrie.

Positie versterken

Willemsen kijkt uit naar de overstap naar Puma: “De resultaten in de Benelux zijn de afgelopen jaren erg goed. Dat komt mede door een nauwe samenwerking met sportretail en door een sterk team in de Benelux onder leiding van Bas van den Bemt. Het maakt me trots om Bas te mogen opvolgen en ik kijk er erg naar uit om zowel met de retailers als het team de positie van Puma in de Benelux verder te versterken.”

Nieuwe uitdaging

Bas van den Bemt, Puma’s huidige country manager Benelux, is content met zijn opvolger. “Ik heet Gerwin namens het hele team van harte welkom bij Puma Benelux en ben ervan overtuigd dat Gerwin de juiste persoon is om de zeer positieve ontwikkeling van Puma binnen de Benelux markt verder uit te breiden met onze key wholesalepartners”, zegt Van den Bemt, voor wie het na bijna negen jaar in de rol van country manager Puma Benelux tijd is voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij binnen Puma International gevonden in de rol van Head of Strategic Account Foot Locker EU.

Gerwin Willemsen , de nieuwe country manager van Puma Benelux.