TOP

Online Fashion Bedrijvengids

Schoenvisie, Textilia, Bengels en Sportcult brengen aankomende zomer de Fashionbusinessgids uit. Hierin wordt een compleet overzicht aangeboden van (web)winkels, merken en toeleveranciers in de modebranche. Daarin wil je uiteraard niet ontbreken!

Afgelopen jaar hebben wij al een oproep gedaan waarbij je je bedrijf kon aan melden voor de online fashion bedrijvengids. Doordat bedrijven meer informatie kwijt wilden dan mogelijk was in het aanmeldformulier hebben we het formulier inmiddels dusdanig uitgebreid en willen we je vragen het formulier (nogmaals) in te vullen. Door je aan te melden voor deze gids is jouw merk, winkel, product of dienst altijd overzichtelijk vindbaar voor de branche!

Ter introductie van de Fashionbusinessgids worden je bedrijfsgegevens nu gratis opgenomen. Grijp deze kans en meld je gelijk aan!

Onder alle inschrijvingen verloten we 50x de trendborden met de modeprognose voor Winter 2012. Bovendien geven we 5 x 2 toegangskaarten t.w.v. €349,- voor het nieuwe E-business event op woensdag 13 april.