TOP

Ondernemers ronden Masterclass ANWR-Garant succesvol af

De twintig ondernemers die deelnamen aan de Masterclass van ANWR-Garant rondden deze succesvol af.

Het laatste deel van de in totaal zeven Masterclasses vond plaats op 7 januari. ANWR-Garant ontving zeer positieve reacties van de deelnemende ondernemers.

Reacties
“Wat ik vooral fijn en belangrijk vond was het onderling uitwisselen van ideeën”, aldus Jan Lubberts van Schoenmode de Hondsrug VOF We hebben nu met een aantal leden uit het Noorden van het land een groepje gevormd, zodat we deze ideeën blijven uitwisselen.” Ook Miriam Gerrits van Verploegen Schoenmode BV is enthousiast na het volgen van de Masterclass. “Natuurlijk zijn er een hoop dingen die je al goed doet, maar door even de oogkleppen af te zetten en de handvaten die je aangereikt krijgt, bekijk je je winkel op een andere manier.”

Nieuwe reeks
Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen bij de eerste reeks en alle positieve reacties op de Masteclass, gaat ANWR-Garant door met het organiseren van deze lessen. Wie graag meer wil weten of zich aan wil melden voor een nieuwe reeks Masterclasses kan contact opnemen met Martin Tiemessen, via het telefoonnummer 030-602 46 66.