TOP

Omoda viert 10-jarig online bestaan

Misschien heb je binnenkort iets te vieren? Kijk dan voor inspiratie wat Omoda allemaal doet voor het 10-jarig bestaan van de website om de klant erbij te betrekken.

Tien dagen lang zijn er prijzen te winnen en is er voordeel te halen, want de website van Omoda bestaat in 2017 tien jaar. De familie Verton opent in 1961 de deuren van de eerste winkel en in 2007 komt daar ook een webshop bij. Van 1 tot en met 10 maart 2017 krijgen leden daarom bij een (online of offline) aankoop dubbele credits in Club Omoda en worden er elke dag tien prijzen weggegeven. Wat de prijzen zijn, is nog niet bekend, maar ze worden gegeven door een medewerker die al tien jaar of langer bij het bedrijf werkt. “Samen met deze trouwe werknemers blikt Omoda terug en vooruit”, meldt de schoenenretailer in een persbericht. Op de blog van Omoda wordt bekend gemaakt welke prijzen er worden weggegeven.

10 jaar

“Het was 10 jaar geleden een uitdagende sprong om te beginnen met het online verkopen van schoenen”, aldus Omoda. “Schoenen zijn producten bij uitstek die je wilt passen en voelen en daarbij is persoonlijk advies van belang. Omoda werkt hard om zowel online als in de fysieke winkels dezelfde service te bieden.” Daarnaast biedt Omoda gratis verzending en retourneren aan om de drempel voor potentiële klanten lager te maken.

Ondertussen heeft Omoda ook webshops in België (2008), Duitsland (2010) en Oostenrijk (2014) en sinds kort is het ook mogelijk om wereldwijd te bestellen en te laten bezorgen. “Omoda.nl is tien jaar online, maar het is vooral de kracht van de samenwerking tussen de online shop en fysieke winkels die Omoda zo succesvol maakt. Via de online shop en de onlangs gelanceerde Omoda App kunnen klanten direct bestellen, maar ook reserveren in de inmiddels achttien winkels. Andersom kunnen in de winkel, bij afwezigheid van maat of kleur, artikelen direct naar de klant thuis worden gestuurd.”