TOP

Omoda start met gratis same day-delivery voor leden

Club Omoda-leden kunnen vanaf nu gratis gebruikmaken van same day-delivery in Nederland. De schoenenketen stapte afgelopen maand over op een nieuw systeem om de e-commerce te verbeteren.

Schoenenketen Omoda werkt sinds half maart 2018 met Commerce Cloud om klanten een gepersonaliseerde webshopervaring te kunnen aanbieden. Een zelflerend algoritme, genaamd Einstein, past de website per persoon aan op basis van bijvoorbeeld surf- en koopgedrag van (soortgelijke) klanten. Gelijktijdig met het nieuwe e-commerceplatform komt Omoda met gratis same day-delivery voor Club Omoda-leden. “Dit platform stelt ons in staat flexibel mee te bewegen met innovaties en ontwikkelingen op het gebied van personalisatie”, laat marketingmanager Gertie Bin via een persbericht weten.

Omoda zet sterk in op de loyaliteit van klanten. Club Omoda wordt komend jaar dan ook verder uitgebreid. Zo sparen leden niet alleen voor shoptegoed, maar ook voor goodies, speciale aanbiedingen en het bijwonen van evenementen.

Sneller, eenvoudiger, gratis

Om pakketten die voor 12.00 uur zijn besteld dezelfde dag te kunnen leveren, is Omoda eerder dit jaar overgegaan van PostNL naar DHL.  Hierdoor kan de schoenenketen snellere bezorging, eenvoudigere retourprocedures (aan huis) en gratis avondbezorging bieden.