TOP

Omoda opent winkel in Antwerpen

Omoda Schoenen gaat een nieuw filiaal openen in Antwerpen.

Naar verwachting openen de deuren van deze nieuwe Omoda-winkel eind mei 2013. Het pand heeft een oppervlakte van 321 vierkante meter en beschikt over 250 vierkante meter magazijnruimte.

Pand
Het nieuwe filiaal is gevestigd aan de Lombardenvest 58. Het pand is voorzien van een hoog plafond, een binnentuin en een opvallende gevel. De winkel bevindt zich midden in het winkelgebied ‘De Wilde Zee’ in het centrum van de Belgische stad. Het is een plek waar verschillende luxe modezaken en delicatessenwinkels te vinden zijn.

Belgische markt
Sinds 2008 is Omoda Schoenen actief op de Belgische markt met een eigen webshop. Dit filiaal in Antwerpen is de eerste fysieke winkel in het buitenland. De Belgische consumenten kozen Omoda vorig jaar tot beste online schoenenwinkel, hierdoor sleepte het bedrijf de BeCommerce Award in de categorie Clothing & Accessoiries in de wacht. Met de fysieke winkel in België hoopt Omoda voor Belgische consumenten een betrouwbaardere retailer te worden.

Winkels
In Nederland telt Omoda dertien fysieke schoenenwinkels. Het bedrijf heeft online winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.