TOP

Official release: Pedag Premium Selection inlegzolen – Handmade in Germany

Hoogwaardige producten, verdienen een premium presentatie! Daarom heeft Pedag de nieuwe 'Premium Selection'-lijn ontwikkeld. Deze lijn bevat een compact assortiment van zes veelzijdige inlegzolen in een luxe verpakking.

De inlegzolen verhogen het draagcomfort en de pasvorm voor uw klant en zijn interessante bijverkoop artikelen voor de retail. Combineer de Premium Selection producten met de Pedag display voor een optimale verkooppresentatie in de winkel!

Pedag is sinds 1955 uitgegroeid tot een belangrijke internationale specialist in inlegzolen. De inlegzolen worden nog steeds allemaal met de hand gemaakt in Duitsland met veel passie en toewijding. Van het selecteren van materialen tot het snijden, persen, knippen, splitten, vormen, lamineren, stikken en het verpakken.

De Premium Selection inlegzolen zijn het resultaat van puur vakmanschap. Iedere medewerker van Pedag werkt met de grootst mogelijke aandacht aan de zolen en brengt wat geen machine kan: liefde en passie. We houden van natuurlijke, duurzame materialen en denken eco-vriendelijk. Voor de inlegzolen, gebruiken we de mooiste grondstoffen zoals plantaardig gelooid leer, wol, vilt, kurk, bamboe en sisal.

Ervaar het zelf! Neem voor meer informatie gerust contact op met ons kantoor, uw Frans Muller Benelux verkoopadviseur of bezoek ons op Trademart of CAST.

Contactgegevens:

Frans Muller Benelux

Website: www.fransmuller.nl
E-mail: info@fransmuller.nl
Telefoon: 050-3139900