TOP

Nu in Schoenvisie #4: ANWR-Garant, Prinses en Erwtje en inkooptips van Buy&Bloom en Gallery Shoes

De nieuwe digitale Schoenvisie is uit! Met in deze editie een groot interview met algemeen directeur Dennis Beute van ANWR-Garant, een winkelreportage bij Prinses en Erwtje Kinderschoenen, inkooptips van Buy&Bloom en Gallery Shoes en meer. Abonnees ontvangen de nieuwe editie op 20 maart via de mail en hebben ook via dit bericht toegang tot het magazine.

Schoenvisie #4 lezen? Klik op de cover of een van de artikelen hieronder.

SV4 Cover 

Dennis Beute over ANWR-Garant: ‘Ons kantoor is soms net een clubhuis’

De ANWR Group bestaat dit jaar 100 jaar, waarvan 60 jaar in ons land. Welke positie neemt de organisatie in een veranderd retaillandschap in? Dennis Beute, de algemeen directeur van ANWR-Garant Nederland, deelt zijn visie. “De term inkoopvereniging dekt de lading niet meer. Althans, niet voor wat wij doen.”

Bestsellers Buy&Bloom

Welke modellen vallen bij inkopers in de smaak voor winter 2019-2020? Schoenvisie was aanwezig tijdens vakbeurs Buy&Bloom, van 24 tot en met 26 februari in Cast, en vroeg een aantal merken naar hun bestsellers.

Winkelreportage: Prinses en Erwtje Kinderschoenen in Utrecht

Dit keer geeft Wieneke Korteweg van kinderschoenenwinkel Prinses en Erwtje in Utrecht een kijkje in de kassa en de keuken van haar bedrijf. “Sommige kinderen volgen we al sinds hun geboorte.”

Gespot op Gallery Shoes: de schoenentrends voor winter 2019-2020

Kun je nog inspiratie gebruiken voor het nieuwe winterseizoen? Kijk dan mee welke schoenentrends we spotten tijdens een bezoek aan vakbeurs Gallery Shoes, van 10 tot en met 13 maart in Düsseldorf.


Als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt en actuele trends? Met het Schoenvisie Totaal-abonnement ontvang je 9 keer per jaar het blad (6 papieren en 3 digitale edities) met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de schoenenbranche, plus onbeperkt toegang tot alle artikelen op onze website. Ook ontvang je twee keer per jaar de kleurkaarten, speciaal voor onze abonnees samengesteld door onze trendforecasters, en krijg je korting op evenementen als de Trenddag. Nog geen abonnee? Bekijk hier de mogelijkheden.