TOP

Nu in Schoenvisie 2-2015

In Schoenvisie 2-2015 leest u onder andere een achtergrondartikel over wat u kunt doen om een faillissement te voorkomen en hoe u als zelfstandig ondernemer uw hoofd boven water kunt houden.

Schoenvisie reisde naar Kopfing in Oostenrijk voor een bedrijfsprofiel van het eigenzinnige comfortschoenenmerk Think! (pag. 36 t/m 38).

Ook ging Schoenvisie naar Friesland voor een uitgebreid interview met het Sjoerd en Hendrina Span, de eigenaren van Idenza Shoes and Stuff, met vier winkels in Noord-Nederland. Het ondernemerspaar vertelt over de kracht van hun winkelconcept (pag. 9 t/m 11).

Jos-Jan Greve 

In de rubriek Vakidioot (pag. 25) vertelt Jos-Jan Greve, directeur van het Nederlandse mannenschoenenmerk Greve, over zijn inspiratiebronnen. In Hart voor de Zaak leest u een interview met Rita Zandbergen, eigenares van Zandbergen Schoenen in Bunschoten.

De rubriek Markt in Cijfers (pag. 13-14) gaat deze keer onder meer over het belang van de e-mailnieuwbrief. In Nieuw Gezicht (pag. 17) vertelt Florina Kooijman, de nieuwe eigenares van Warmer Schoenen in Amsterdam en Amstelveen, over haar ervaringen als starter in de schoenenbranche.

Abonnees van Schoenvisie ontvangen de tweede editie van 2015 op 30 januari 2015. Nog geen abonnee? Klik hier voor een abonnement.