TOP

Nu in Schoenvisie #1: Snoeren Schoen- en Voetspecialist en 8 pagina’s modetrends

De eerste Schoenvisie van het nieuwe jaar is verschenen! In deze editie een groot interview met Leon Snoeren van Snoeren Schoen- en Voetspecialist en hoe je het beste om kunt gaan met negatieve online reviews. We spotten de belangrijkste modetrends voor herfst-winter 2018-2019 en stellen je voor aan Rick Bekkers van Van Leer & Meer in Bussum.

Interview Leon Snoeren: ‘Wij zien onze bezoekers niet als klanten, maar als gasten’

In maart 2018 heropent Snoeren Schoen- en Voetspecialist na een grootschalige verbouwing, waarmee de schoenenwinkel in Teteringen de grootste van het Zuiden wordt. Directeur Leon Snoeren breidde zijn winkel in 2012 al fors uit – van 70 naar 450 vierkante meter. Nu wordt het winkeloppervlak opnieuw meer dan verdubbeld. In Schoenvisie legt hij uit waarom die verandering – relatief kort op de eerste uitbreiding – absoluut nodig is.

Trends vrouwenmode: herfst-winter 2018-2019

Dankzij de enorme keus aan kledingstijlen heeft de consument de mogelijkheid om deze op een eigen, creatieve manier te mixen. Samen met schoenen en laarzen die daarbij vanwege kleur en materiaal een belangrijke rol vervullen, krijgt de mode een nieuwe dimensie, ziet Schoenvisies trendforecaster Bea de Roo. Welke modellen, kleuren en materiaal staan voor herfst-winter 2018-2019 centraal?

Nieuw Gezicht: Rick Bekkers van Van Leer & Meer

Maak kennis met jonge ondernemer Rick Bekkers (23), eigenaar van schoenenwinkel Van Leer & Meer in Vught. Tot anderhalf jaar geleden reisde hij de wereld rond. Tot hij op een dag watermeloenen stond te plukken in Australië en dacht: dit wil ik niet de rest van mijn leven doen. In de nieuwe Schoenvisie lees je wat er daarna gebeurde.

Even afrekenen bij Zappaz in Veldhoven

Dit keer geven Thea van Kemenade en haar dochter Rinske een kijkje in de keuken én kassa van hun winkel, Zappaz in Veldhoven. “Onze vaste klanten weten dat ze bij ons altijd iets vinden wat ze willen. Soms zelfs zonder te weten wat ze precies willen.” Hoe doen ze dat?

Achtergrond: eerste hulp bij negatieve online reviews

Een negatieve review van je winkel. Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Vaak komt het hard aan, maar wees gerust: we laten je verschillende manieren zien om ermee te dealen en de klant alsnog tevreden te stellen.

4x broekentrends voor herfst-winter 2018-2019

Wie komend winterseizoen inzoomt op de broekentrends, ontdekt vele mogelijkheden om ze af te stylen, ziet redacteur Margreet Anches. Ze toont bijpassende schoenen en vooral laarzen, van enkelhoog tot (ver) over de knie.

Vakidioot: Amber Ambrose Aurèle

Wie is schoenontwerpster Amber Verstegen, ook wel bekend als Amber Ambrose Aurèle? In onze vaste rubriek ‘Vakidioot’ vertelt ze over haar ambities, inspiratiebronnen en favoriete ijssmaak en deelt ze waar haar bijzondere naam vandaan komt.


Met het Schoenvisie Totaal Jaarabonnement ontvang je 9 keer per jaar het blad met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de schoenenbranche, plus onbeperkt toegang tot alle artikelen op onze website. Ook ontvang je twee keer per jaar de kleurkaarten, speciaal voor onze abonnees samengesteld door onze trendforecasters, en krijg je korting op evenementen als de Trenddag. Nog geen abonnee? Bekijk hier de mogelijkheden.