TOP

Nieuwe vertegenwoordiger bij s.Oliver Footwear

Rudy Cloudt neemt per 1 november de verkoopactiviteiten voor s.Oliver Footwear over van Dennis de Boer.

Beeld: s.Oliver Footwear

s.Oliver Footwear heeft een nieuwe vertegenwoordiger; Rudy Cloudt. Hij neemt per 1 november alle verkoopactiviteiten over van Dennis de Boer, die een nieuwe uitdaging vond bij Roberto d’Angelo Shoes.

Stokje overnemen

Cloudt deed eerder verkoop- en productmanagementervaring op bij onder andere Bugatti, Gabor en Camel Active. Hij zegt in een persbericht: “Met heel veel respect kan ik zeggen dat de cirkel voor mij nu rond is met het voortzetten van het s.Oliver Shoes Nederland agentuur. Rob Coolen maakte van s.Oliver een bekend merk en met zijn overlijden in 2011 ging een icoon voor de Nederlandse schoenenwereld, en voor mij een vriend, verloren. “

Hij vervolgt: “Nu, bijna acht jaar later, voelt het goed om het stokje over te nemen en samen met het vernieuwde design- en marketingteam aan de slag te gaan. Samen met de ondernemers creëren, samen geld verdienen en samen het merk laten floreren is mijn motto.”

Expo Riva

Naast de nieuwe vertegenwoordiger, is er nog meer nieuws van het merk. s.Oliver Footwear kondigt aan dat ze voor het eerst te vinden zijn op de Expo Riva Footwear Fair in Riva del Garda. Ze zullen van 12 tot en met 15 januari te vinden zijn in hal C2.