TOP

Nieuwe managementfuncties bij Vans en Reef

Het Amerikaanse concern VF Corporation, eigenaar van onder meer Timberland, Vans en Reef, heeft binnen de organisatie twee managementfuncties intern vervuld. Jan van Leeuwen gaat het skateschoenenmerk Vans leiden en Nathan Hill wordt de nieuwe verkoopdirecteur bij Reef.

De huidige verkoopdirecteur van Vans, Jan van Leeuwen, is benoemd tot algemeen directeur (GM) van Vans EMEA. Van Leeuwen is sinds juli 2011 werkzaam bij Vans. Eerder werkte hij als algemeen directeur bij Sole Technology en daarvoor bekleedde hij verschillende sales managementfuncties bij O’Neill, Nike en Puma.

Groei in Europa
Volgens VF Corporation heeft Van Leeuwen een belangrijke rol gespeeld bij de groei van Vans in Europa. Om ervoor te zorgen dat de lange termijndoelen van Vans worden behaald gaat Van Leeuwen in zijn nieuwe functie de afdelingen sales, product en marketing strategisch ondersteunen. Totdat er een opvolger is aangesteld, zal de nieuwe algemeen directeur het Europese verkoopteam blijven aansturen.

Reef
Nathan Hill, sinds 2011 manager EMEA van de afdeling sales & marketing van het rugzakkenmerk Jansport, is benoemd tot verkoopdirecteur van Reef. Nathan Hill is sinds 2006 werkzaam bij VF Corporation. Eerder werkte hij als als key account manager bij Vans en als country manager bij Jansport in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hij heeft volgens VF Corporation een belangrijke rol gespeeld bij de groei van Jansport in Europa. Hill zal Jansport blijven ondersteunen totdat er een opvolger is gevonden. Zowel Nathan Hill als Jan van Leeuwen zullen verantwoording afleggen aan Rick Wood, directeur EMEA Outdoor and Action Sports bij VF Corporation.