TOP

Nieuwe licentiehouder voor Camel Active Footwear

Camel Active footwear heeft een nieuwe licentiehouder. Hamm Market Solutions volgt Gabor Footwear op als licentiehouder van het label.

Vanaf herfst-winter 2019-2020 heeft Camel Active Footwear een nieuwe licentiehouder. De hoofdlicentie verhuisd van CMLC GmbH naar Bültel Worldwide Fashion GmbH. De licentiestructuur wordt vanaf 1 januari 2020 verder gewijzigd.

Voor de vrouwen- en mannenschoenen  wordt Hamm Market Solutions (HMS) aangesteld. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de markt in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. HMS neemt hiermee de taken over van Gabor Footwear, die de licentiehouder was sinds 2001. Zij zullen nog wel de lente-zomercollectie voor 2020 ontwikkelen en op de markt brengen.

“We willen graag onze dank uitspreken voor de langdurige en succesvolle samenwerking met Gabor Footwear GmbH,” vertelt Volker Weschenfelder, Managingdirecteur van CMLC GmbH. Thorsten Suska, Managingdirecteur van de Bültel Groep, voegt hieraan toe: “Gabor Footwear heeft echt geholpen om Camel Active groot te maken als internationaal lifestylemerk.”