TOP

Nieuwe international sales manager bij JJ Footwear

Peter Bloem is sinds kort toegevoegd aan het team van JJ Footwear. Hij bekleedt de functie van international sales manager.

De 47-jarige Peter Bloem is sinds kort toegevoegd aan het JJ Footwear-team als international sales manager. Dat laat het bedrijf weten via een persbericht. “De combinatie van merken JJ Footwear (modisch comfort in alle wijdtematen) en New Feet (comfortschoenen voor ‘gevoelige voeten’) was voor Peter doorslaggevend om zijn ideaal – een brug vormen tussen retailpartners en voetgerelateerde problemen in de 40+ en 50+ markt – te verwezenlijken.”

Peter Bloem

Bloem heeft de afgelopen zes jaar in de orthopedische branche gewerkt en heeft en zijn diploma als orthopedisch schoentechnicus behaald. Daarnaast heeft hij ook meer dan tien jaar ervaring op de verkoopvloer en heeft hij bijna tien jaar gewerkt als vertegenwoordiger van comfort- en modeschoenenmerken.

Contact

Bloem is te vinden in Cast in Nieuwegein in showroom 034  rood. Voor contact met hem kan gemaild worden naar peter@jjfootwear.nl of gebeld worden naar 0416-272223.