TOP

Nieuwe directeur voor Trend Design Shoe Fashion

Groothandel Trend Design Shoe Fashion heeft een nieuwe directeur: Wouter Neyt.

Wouter Neyt (49) is de nieuwe directeur van groothandel Trend Design Shoe Fashion uit Waalwijk. Dat laat het bedrijf via een persbericht weten. Sinds augustus 2015 is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkoopstrategie en geeft hij leiding aan de sales divisies binnen Trend Design. Op deze manier wil het bedrijf het marktaandeel vergroten en de merkbekendheid verhogen.

Neyt’s focus ligt momenteel op het efficiënter maken van de verkoopstructuur, het verbeteren van de communicatiestroom tussen verschillende afdelingen en het investeren in het eigen merk Bullboxer. Trend Design Shoe Fashion laat weten veel vertrouwen te hebben in Neyt: “Samen zien wij veel kansen voor de ontwikkeling van de firma en kijken we uit naar een succesvolle toekomst.”

Wouter Neyt

Neyt is geen onbekende in de mode- en schoenenbranche en heeft internationale, commerciële managersfuncties gehad. Hij verlaat nu na vijf jaar The Sensible Shoe Company, waar hij leiding gaf aan de product-, marketing- en verkoopafdeling. Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij Mexx in verschillende posities en heeft hij acht jaar een eigen bedrijf gehad dat de distributie verzorgde voor high end modemerken in de Benelux.

Trend Design Shoe Fashion

Trend Design Shoe Fashion is een organisatie die zich bezig houdt met de in- en verkoop van damesschoenen. Het bedrijf ontwerpt de schoenen, de productie wordt internationaal uitbesteed. De klanten zijn veelal retail- en inkooporganisaties die de schoenen onder uiteenlopende merken doorverkopen. Daarnaast levert Trend Design Shoe Fashion ook schoenen onder het eigen merk Bullboxer.