TOP

Nieuwe data voor septembereditie Momad in Madrid

De najaarseditie van Momad in Madrid gaat door, zij het iets later dan gepland. De beurs vindt van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2020 plaats in een nieuwe hybride vorm.

Momad schuift twee weken op, van 3 tot en met 5 september naar 18 tot en met 20 september. Ook zal de Spaanse mode-, schoenen- en accessoirebeurs er komend najaar anders uitzien dan bezoekers gewend zijn. Het evenement wordt vanwege het coronavirus georganiseerd in een nieuwe hybride vorm, licht beursorganisator Ifema in een persbericht toe. Dat betekent onder meer dat de zomercollecties voor 2021 zowel fysiek als virtueel te bekijken zijn. Momad lanceert Ifema Connects, een app die digitale handel wil vergemakkelijken. Gebruikers hebben via deze app toegang tot een netwerk van exposanten en inkopers, kunnen deelnemen aan (virtuele) events en meetings en evenementen plannen.

Mondkapjes op de beursvloer

Ifema treft daarnaast de nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen. Bezoekers regelen de toegang vooraf en checken in met een e-ticket op hun telefoon. Wie de beursvloer wil betreden, moet eerst zijn of haar temperatuur laten meten. Het dragen van een mondkapje is verplicht, evenals het houden van afstand tot elkaar. Overal zijn vloermarkeringen aangebracht. De organisatie laat weten er hard aan te werken om een veilige en positieve ervaring voor exposanten en inkopers te garanderen.

Beeld: Momad