TOP

Nieuwe cursus bij Dutch Shoe Academy

Er is een nieuwe cursus bij de Dutch Shoe Academy in Utrecht: Basiskennis anatomie en pathologie van onderbeen en voet. Op 28 oktober is de eerste les.

‘Basiskennis anatomie en pathologie van onderbeen en voet’ is een nieuwe cursus bij de Dutch Shoe Academy in Utrecht en is bedoeld voor iedereen die met voeten en schoenen werkt. In tien weken tijd wordt het onderbeen en de voet volledig besproken. De eerste vijf lessen gaan over de anatomie waarbij door middel van theorie en praktijk wordt geleerd hoe de botten, spieren, zenuwen en gewrichten in elkaar zitten. De laatste vijf weken wordt de aandacht gevestigd op de pathologie van de voet en het onderbeen. Met voorbeelden uit te praktijk wordt hierbij geleerd over onder andere de standafwijkingen van de voet en tenen, reumatoïde artritis, artrose, diabetes en kleine voetpathologie. De cursus wordt afgesloten met een toets waarmee een diploma gehaald kan worden.

Praktisch
De cursus ‘Basiskennis anatomie en pathologie van onderbeen en voet’ loopt van 28 oktober 2014 tot 13 januari 2015. In die tien weken zijn er iedere dinsdag lessen waarbij er keuze is uit twee tijdstippen, van 16.45 tot 18.45 uur of van 19.00 tot 21.00 uur. De toets valt op 27 januari 2014 en kan herkanst worden op 10 februari. De cursus kost 475 euro inclusief reader en toets. Via de website van de Dutch Shoe Academy kun je je inschrijven