TOP

Nieuw, verhuisd of verbouwd: dit zijn de veranderingen in Cast

Het nieuwe inkoopseizoen gaat van start in Cast. Wat straks kan en mag volgens de coronamaatregelen is nog even onzeker, maar bezoekers zullen hoe dan ook enkele veranderingen tegenkomen in Nieuwegein. Nieuwe merken, verhuizingen en een verbouwing, we zetten ze vast op een rijtje.

Beeld: Cast

Nieuwkomers

Cast verwelkomt Superfit in showroom 364. Dit kinderschoenenmerk wordt vertegenwoordigd door Arthur Koot. Voorheen was hij vertegenwoordiger bij Footnotes en dus voor veel Cast-bezoekers al bekend.

● Nieuw in showroom 432 is het merk Blundstone. Dit Australische familiebedrijf is al bijna 150 jaar over de hele wereld bekend. In de showroom zijn naast een veelvoud aan uniseks schoenen ook speciale vrouwen- en mannenschoenen te vinden.

● Showroom 250 van Our Favourite Agency breidt uit met de showroom ernaast (251). In showroom 251 komen tijdelijk (t/m 15 maart 2022) twee kledingmerken: Far Afield Menswear en Tantä Rainwear.

● Nieuw bij Fros zij de merken UYN en So Jamie. So Jamie is een modieus schoenenmerk opgericht door Jamie Faber. De schoenen en riemen van So Jamie zijn gemaakt van leer uit Italië en worden geproduceerd in Portugal. Het merk So Jamie is vanaf aankomend seizoen terug te vinden in showroom 514. Het merk UYN is te zien in showroom 502. Deze sportschoenen zijn volledig gemaakt naar het concept van sokken. Het bovenwerk is gemaakt uit één stuk 3D gebreide stof, zonder naden én zonder veters.

Verhuizingen

● Jochie & Freaks is verhuisd van showroom 274 naar de begane grond, showroom 064.

● Jana Shoes heeft met Jochie & Freaks van plek gewisseld en is dus verhuisd van showroom 064 naar showroom 274. Tevens komt Tamaris Comfort erbij in deze nieuwe showroom op de 1e verdieping.

Vernieuwing in Cast

● Even ontspannen tijdens een bezoek aan Cast kan in de bistro op de eerste verdieping die een heel nieuwe look & feel heeft gekregen, in Scandinavische stijl.