TOP

Nieuw sneakermerk bij DK Agency: PHA Paris

Dennis van Kaauwen van agentuur DK Agency spotte op de Micam in Milaan een nieuw merk, PHA Paris. Voor winter 2020-2021 brengt hij de Franse sneakers naar de Benelux.

Dit moet ik naar Nederland halen. Dat is wat Dennis van Kaauwen van agentuur DK Agency dacht toen hij het Franse sneakermerk PHA Paris in Milaan spotte. “Het was ongelooflijk druk bij de stand op Micam”, vertelt hij. “In Italië heeft het merk al 120 verkooppunten. We zijn trots dat we dit verborgen pareltje in de Benelux mogen introduceren.”

PHA Paris maakt uitgesproken sneakers voor mannen en vrouwen. De schoenen vallen op door de bijzondere silhouetten en felle kleuren. Van Kaauwen: “De markt is wel toe aan wat vernieuwing in het sneakeraanbod.” Het merk werkt met trend- en ‘never out of stock’ basisitems, die respectievelijk 70 en 30 procent van de collectie vormen. De winkelverkoopprijzen liggen tussen de €179,- en €189,-.

Lees ook: Dennis van Kaauwen (DK Agency) slaat nieuwe weg in [interview]

Het is onwerkelijk wat er op dit moment allemaal gebeurd, zegt Kaauwen. “Maar we moeten door. Samen staan we sterk: als winkeliers, agenten en importeurs. De komende tijd is samenwerking tussen de verschillende partijen essentieel.”

Een sneak peek van de nieuwe collectie:

Beeld: PHA Paris via DK Agency