TOP

Nieuw Nederlands kinderschoenenmerk: Bear & Mees

Er is een nieuw kinderschoenenlabel op de Nederlandse markt. Bear & Mees is diervriendelijk en gemaakt van duurzame materialen.

Het nieuwe vegan kinderschoenenlabel Bear & Mees is voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar. De schoentjes zijn genderneutraal en handgemaakt in Portugal. Het label is opgericht door Ellen Rijntjes, die voorheen de vrouwenschoenen voor fashionlabel Fabienne Chapot ontwierp, produceerde en verkocht.

Kwalitatieve schoenen

In een persbericht legt Rijntjes uit waarom ze besloot een eigen kinderschoenenlabel op te zetten. “Het blijft altijd de uitdaging om kwalitatieve kinderschoenen te vinden. Naast het feit dat kwalitatieve schoenen vaak erg aan de prijs zijn, vond ik het aanbod in verrassend design ook vaak ver te zoeken.”

Kinderen uitdagen

Bear & Mees wil naar eigen zeggen ‘kinderen uitdagen om zich bewust te zijn van de wereld waarin ze opgroeien’, zo is te lezen in het persbericht. Het label wil verandering brengen in het geitenwollensokken-imago van veganistische schoenen. Daarnaast zijn er in de collectie ook schoenen te vinden die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen.

Om de schoenen van het label betaalbaar te houden is ervoor gekozen om alleen online te verkopen. Vanaf woensdag 27 maart 2019 zijn de schoentjes te bestellen.

 

BearMeesBeach

 

BearMeesHandstand

BearMees Leopard SneakerSchuinBearMees

BearMees Tiger SneakerSchuinBearMees

BearMees Zebra SneakerSchuinBearMees