TOP

Nieuw merk: un Camino de Rosa

De collectie van SHOES and NEWS is uitgebreid met een nieuw Spaans merk. Mooie sandalen en muiltjes van un Camino de Rosas. Dit is een Spaanse uitdrukking voor als iets lekker, vanzelf en soepel loopt. En óf dit op rozen loopt! Letterlijk en figuurlijk! We worden helemaal blij van deze fijne pasvorm, de soepele zooltjes én de verfijnde afwerking.

De uppers zijn van natuurlijk gelooid leer. In het oog springend door mooie kleur combinaties. Zolen soepel door kurk, fraaie hakken en de met metallic afgewerkte zooltjes zorgen voor een elegante touch. In de collectie van un Camino de Rosas vind je diverse eye-catchers, zoals artikelen met strass of studs of een voetbed met inspirerende prints.

Eenmaal overtuigd van de artikelen, dan is er nóg een verrassing, want ook de prijs is un Camino de Rosas met advies verkoopprijzen tussen € 69,95 – € 89,95 én marge 2,8+.

Un Camino de Rosas’ toewijding aan het milieu combineert Spaans ontwerp met innovatieve productieprocessen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze gebruiken water gedragen lijmen in hun productieprocessen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en looizuren die van nature in planten voorkomen.

De meeste componenten in Un Camino de Rosas’ artikelen worden uit bomen gehaald zonder ze te kappen. Zo komt kurk van de schors van de kurkeik en nieuw rubber van de Picus-boom, zodat schoenen allemaal natuurlijk zijn gefabriceerd zonder schade toe te brengen aan onze kostbare bossen.”

Meer informatie:

Mirjam Verkley
info@shoesandnews.nl
06-50 878 226

Showroom C.A.S.T. 473