TOP

Nieuw merk bij Schoenen van de Graaff

Agentuur Schoenen van de Graaf heeft een nieuw merk aan de collectie toegevoegd: Hey Dude.

Hey Dude is de nieuwste aanwinst in het portfolio van het agentuur Schoenen van de Graaf. De collectie wordt direct verkocht als pronta moda voor voorjaar 2019. Hey Dude maakt stoffen zomerschoenen voor een scherpe prijs. De schoenen zijn licht van gewicht (minder dan 200 gram), de zolen zijn flexibel en schokabsorberend en de uitneembare ademende voetbedden zijn van memory foam. Een deel van de collectie is gemaakt van gerecyclede petflesjes, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het behoud van onze planeet.

Hey Dude is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Schoenen van de Graaf zegt in een persbericht: “Het zijn bij uitstek reisschoenen, je kunt er fantastisch op lopen in het bos, op het strand of in een museum. Ze zijn zo licht dat je meerdere paren in je koffer kunt stoppen en onderweg kun je ze ook nog in de wasmachine doen.”

Het merk bestaat sinds 2008 en wordt ontworpen in Italië, de productie wordt gedaan in China. Verkoopprijzen liggen tussen de €49,95 en €68,95 bij een marge van 2,5. De zomercollectie van Hey Dude is te bekijken bij Schoenen van de Graaf in showroom 253 Geel in Cast.

Hey Dude schoenen van de graaff (1)

Hey Dude schoenen van de graaff (2)

Hey Dude schoenen van de graaff (3)

Hey Dude schoenen van de graaff (4)