TOP

Nieuw in Hoorn: Shoes by Maxx

Hoorn is een schoenenwinkel rijker. Startende ondernemers Natasha Meupelenberg en haar zoon Max Jong openden op 6 februari de deuren van de nieuwe zaak Shoes by Maxx.

Natasha Meupelenberg en haar zoon Max Jong hebben een gedeelde liefde: schoenen. Die passie leidde uiteindelijk tot een eigen schoenenzaak in het centrum van Hoorn. Na een ingrijpende verbouwing van het pand is Shoes by Maxx op 6 februari 2020 officieel geopend. De winkel biedt een breed aanbod aan mannen- en vrouwenschoenen in het middenhoge en hoge segment.

Van schoenen tot geurkaarsen

Klanten kunnen er terecht voor merken als AGL, Bikkembergs, Dsquared2, Gabor, Michael Kors, Roberto Botticelli, Ted Baker en Stefano Branchini. Bij dit merk biedt Shoes by Maxx klanten de mogelijkheid hun eigen schoenen samen te stellen als het gaat om de leest en kleur van het leer. “Van leuke instappers voor vriendelijke prijsjes tot echte slangenleren loafers van honderden euro’s”, vertelt Meupelenberg tegen Nieuw-Volendam.nl. “Je vindt in onze winkel altijd iets dat bij je past.” Naast schoenen heeft Shoes by Maxx tassen, sjaals, sieraden en andere accessoires in het assortiment. De ondernemers hebben daarnaast een eigen geurkaarsenlijn laten ontwikkelen.

Totaalervaring

Shoes by Maxx is gevestigd in een karakteristiek bakstenen pand aan de Kleine Noord 12. De winkel heeft volgens de retailers de uitstraling van een ‘stijlvolle woonkamer’. “We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt”, aldus Meupelenberg. Shoes by Maxx krijgt binnenkort ook een website, maar bewust geen webshop. “Wij geloven in de totaalervaring van onze winkel. Vooral bij schoenen is het nog altijd fijn om in een fysieke winkel te shoppen om het materiaal en de pasvorm te voelen, en voor het persoonlijke advies en de service.”

Een kijkje in Hoorns nieuwste schoenenzaak:

Foto: Shoes by Maxx