TOP

Nieuw gezicht én nieuw merk bij Interfashion Enrico R

Interfashion Enrico R breidt uit. Alexandra Dik is het team komen versterken en brengt het vrouwenschoenenlabel Menbur met zich mee.

Interfashion Enrico R is per 1 augustus de samenwerking aangegaan met Alexandra Dik. Als distribution channel developer voor de merken Gladz en Mestessa Milano bezoekt zij conceptstores en boutiques. Klanten zullen daarnaast het door Alexandra ingebrachte schoenenlabel Menbur aan gaan treffen in de showroom van Interfashion Enrico R in Cast.

Aandacht voor duurzaamheid

Eric van Rosmalen, eigenaar van Interfashion Enrico R, legt uit waar het Spaanse merk voor staat: “Menbur is een van de grootste fabrikanten van Zuid-Europa en richt zich binnen haar productie met name op de nieuwe trend van duurzaamheid en (vegan) eco-leer. Daarnaast heeft het bedrijf de filosofie dat aankopen ‘in het seizoen’ meer en meer een trend zullen worden, waardoor er dan ook enorm wordt ingezet op de mogelijkheid tot aankopen en bijsturen uit voorraad.”

Succes met sneakers

Menbur brengt een brede collectie vrouwenschoenen die bestaat uit zo’n 600 modellen, uiteenlopend van schoenen voor bruiden tot casual schoenen. Het zijn echter vooral de sneakers die afgelopen seizoen veel succes hadden. De nieuwe collectie sneakers voor zomer 2021 is op dit moment te zien in de showroom, evenals het voorraadprogramma voor winter 2020-2021. Vanaf de tweede week van september is het, uitsluitend op afspraak, ook mogelijk om de collectie in de digitale showroom van Interfashion te bekijken. Prijzen lopen uiteen van €69,- tot €89,- met een marge van 3,0.

Beeld: Menbur