TOP

Niek Jansen wordt commercieel directeur Rexor

Niek Jansen (47) wordt per 1 januari 2013 commercieel directeur bij Rexor Schuh-Einkaufsvereinigung-Gesellschaft mbH in Düsseldorf. Hij volgt daarmee Wolfgang Roessing op, die - na 42 jaar bij Rexor - per 31 december 2012 zal terugtreden uit de directie.

Niek Jansen werkt sinds 2008 bij Rexor. Tot zijn taken behoren de leden- en leverancierscontacten evenals de marketing. Daarvoor was de Nederlander werkzaam als ondernemer/bedrijfsleider in de schoenenbranche.

Respect
Voorzitter van de Raad van Toezicht Robert Natter licht toe: “Niek Jansen heeft in zijn carrière het respect gewonnen van de schoenindustrie in heel Europa, alsook bij de Rexor-leden. De Raad van Toezicht hechtte er grote waarde aan een interne opvolger voor Wolfgang Roessing te vinden. Dit garandeert de voortzetting van de door de Rexor-leden gewaardeerde bedrijfspolitiek. De belangen van de Rexor Benelux-leden worden hierdoor verder behartigd vanuit Düsseldorf.”

Nederlandse Rexor-leden
Wolfgang Roessing zal Niek Jansen de komende maanden persoonlijk begeleiden en klaarstomen voor zijn nieuwe uitdaging. Niek Jansen blijft de contactpersoon voor de Nederlandse Rexor-leden.

Versterking Rexor Benelux-team
Door zijn benoeming is besloten om het Rexor Benelux-team onder leiding van Ward Ottenburgh te versterken. Vanaf 1 juli is Aldrik Peeters aan het team toegevoegd. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in de schoenenbranche.

Ook op het Benelux-kantoor in Tienen is er een nieuwe medewerker: Roma de Pourbaix. Leden kunnen bij haar met al hun vragen terecht.

Inkoopvereniging Rexor bestaat uit 450 schoendetaillisten met ruim 700 verkooppunten, hoofdzakelijk in België, Nederland en Duitsland.