TOP

Neckermann.com breidt assortiment uit met Dolcis

De schoenen en tassen van het merk Dolcis zijn vanaf nu ook online verkrijgbaar via Neckermann.com. De opname van 1.000 artikelen van het merk in het assortiment van de webwinkel is onderdeel van een nieuwe strategie.

“De integratie van Dolcis in het modeassortiment van Neckermann.com past perfect binnen onze strategie als e-commercebedrijf om steeds nieuwe merken aan te bieden en nieuwe klantsegmenten aan te boren,” vertelt Kurt Staelens, ceo van Neckermann.com Benelux. “Met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand op Neckermann.com in Nederland, 1 miljoen in België en een elektronische nieuwsbrief met 650.000 abonnees in de Benelux, kunnen wij nieuwe merken veel bieden.”

Collectie
Via Neckermann.com zullen vanaf nu de heren-, dames- en kinderschoenen van de merken Dolcis, Hush Puppies, Clarks, No Stress en Shick verkocht worden. Ook tassen en onderhoudsproducten van het merk zijn via de website te bestellen. Dolcis maakt onderdeel uit van Hoogenbosch Retail Group en is een van de grootste schoenenretailers in Nederland, met ruim 100 winkels.