TOP

Modacalzado + Iberpiel gaat samenwerken met SIMM

De internationale schoenen- en lederwarenbeurs Modacalzado + Iberpiel gaat samenwerken SIMM, de internationale modebeurs in Madrid.

Van 9 tot en met 11 maart 2013 vond Modacalzado + Iberpiel  voor de de laatste keer als alleenstaande beurs in de hallen van  Feria de Madrid plaats.

Samenwerking
Tijdens de volgende editie, die plaatsvindt van 6 tot en met 8 september 2013, zal deze beurs gelijktijdig met SIMM, Madrid’s internationale modebeurs, worden gehouden.

Beide beurzen behouden hun eigen naam, maar vinden plaats onder een overkoepelend merk genaamd: MOMAD- Mode evenementen in Madrid.

Doel
Het doel van de samenwerking is het waarborgen van een meer concurrerende en aantrekkelijke vakbeurs voor de Spaanse en buitenlandse inkopers en exposanten. Een andere belangrijke factor is die heeft geleid tot dit gezamenlijke initiatief is om winkeliers zowel kleding als schoeisel en lederwaren te kunnen aanbieden.

MOMAD zal ook andere beurzen zoals Negra (10 t/m 12 mei 2013,  feest- en galakleding, waaronder bruidsmode) en Las Mil y Una Bodas (25 t/m 27 oktober 2013,  producten en diensten voor bruiloften en communies) opnemen in het nieuwe overkoepelende merk.