TOP

Minder bezoekers tijdens wintereditie ISLN 2015

De ISLN die van 22 t/m 24 februari 2015 in Cast en het Mercure Hotel in Nieuwegein plaatsvond, heeft vergeleken met de wintereditie van 2014 minder bezoekers getrokken.

Op zondag 22 februari 2015 viel het bezoekersaantal tijdens de Internationale Schoenen- & Lederwarenbeurs Nederland (ISLN) in Nieuwegein nogal tegen. Het lage aantal bezoekers werd waarschijnlijk veroorzaakt door het prachtige weer en de voorjaarsvakantie.

Op maandagochtend 23 februari 2015 was het gelukkig bij de meeste exposanten wat drukker. Volgens de beursorganisatie kwamen er, in vergelijking met de wintereditie van vorig jaar, 3 procent minder bezoekers.

Huiskamersfeer

Het management van Cast had styliste Monique Bomer ingehuurd om een huiselijke, winterse sfeer te creëren. Bij de entree stond er een grote eettafel die gedekt was met schoenen en tassen. Ook op andere plekken in Cast werd door middel van lampen en fauteuils voor een huiskamersfeer gezorgd.

Bij sommige exposanten waren er tjdens de ISLN ook speciale activiteiten, variërend van het customizen van sneakers bij Vingino tot een selfie maken met tv-presentator Humberto Tan. Daarnaast waren er verschillende traktaties te krijgen, die uiteenliepen van roze suikerspinnen bij Lelli Kelly tot wafellolly´s bij Xsensible®.

Volgende editie

De volgende editie van de ISLN zal plaatsvinden op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 augustus 2015.