TOP

Micam: de schoenentrends voor herfst-winter 2018-2019 in beeld [deel 2]

Voor veel retailers is de Micam dé beurs waar je unieke en exclusieve merken in kunt kopen; de zogenaamde 'snoepjes' uit je assortiment. Het is ook de plek om nieuwe ontwikkelingen in schoenenland te spotten. Schoenvisie was aanwezig bij de 85e editie van de Italiaanse schoenenbeurs, van 11 tot 14 februari 2018 in Milaan, en spotte er zes niet te missen trends voor herfst-winter 2018-2019. Dit is deel twee van onze trendserie.
Urban hiking- en snowboots We zullen komend winterseizoen geen koude voeten krijgen. De Micam liet veel modieuze afgeleiden zien van twee typisch winterse buitenschoenen: de bergschoen en de snowboot, maar dan voor dagelijks gebruik. Denk aan zolen met profiel voor extra grip en gewatteerde, waterdichte uppers. Ook zien we binnen dit thema veel fake fur. Gezien bij: Janet & Janet, Manas, Karl Lagerfeld, Vic Matié. (Foto 1: Janet & Janet, 2: Vic Matié, 3-4: OXS, 5: Karl Lagerfeld, 6: Eureka Shoes) Loafers Het succesnummer houdt aan. De loafer (de variant met dichte hiel) blijft ook voor herfst-winter 2018-2019 onverminderd populair.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement