TOP

Mess Around in Parijs breidt verder uit

De komende editie wordt de schoenen- en accessoirebeurs Mess Around in Parijs verder uitgebreid. De zevende editie vindt van 23 tot en met 25 januari 2011 plaats.

Het aantal leveranciers is gegroeid tot 380, vorig jaar waren dat er nog 260. Er zijn 55 merken voor het eerst op de beurs aanwezig. In januari wordt het nieuwe onderdeel ‘Bagstage’ gelanceerd, met ongeveer veertig merken uit de lederwarenbranche.
 
In de Mini Mess Kids Sphere tonen ruim zestig kinderschoenenmerken hun collecties. Daarmee beweert beursorganisatie het grootste aanbod op het gebied van kinderschoenen te hebben. Ongeveer een dozijn jong talenten zijn te vinden in ‘Coming Soon’, dit onderdeel werd in september 2010 voor het eerst gelanceerd.
 
Mess Around wordt georganiseerd door een private beursorganisatie en vindt parallel aan de Parijse modevakbeurzen (Salon International de la Lingerie, Who’s Next, Prêt à Porter Paris) plaats.

Midec
In het verleden organiseerde de vereniging van Franse schoenproducenten in Parijs de schoenenbeurs Midec en vanaf 2008 ook de lederwarenbeurs Salon de la Maroquinerie. Deze beurzen werden omgedoopt in Accessoires Avenue, maar de organisatie moest de laatst geplande editie in september 2010 annuleren wegens gebrek aan deelnemers.