TOP

Meer bezoekers tijdens september-editie ISLN

Het management van Cast kijkt met een goed gevoel terug op de ISLN die van zondag 5 tot en met dinsdag 7 september 2010 plaatsvond in het schoenencentrum te Nieuwegein.

Volgens de beursorganisatie waren veel (gast)exposanten erg positief, zowel over de sfeer als de kwantiteit en de kwaliteit van de bezoekers. “Mede door het slechte weer in augustus is de verkoop in de winkels goed op gang gekomen. Detaillisten lijken meer vertrouwen te krijgen in de economie en weer bereid te zijn volwaardig in te kopen. Ook de gastexposanten met  collecties die uit voorraad geleverd worden hadden het tijdens de ISLN erg druk met (na)bestellingen”, aldus de directie van Cast.

Confectiedetaillisten
In vergelijking met de tellingen van Cast in september 2009 lagen de bezoekersaantallen tijdens deze september-editie op zondag 7,6 procent, op maandag 7,3 procent en op dinsdag 5,7 procent hoger. Volgens de Cast-directie zijn deze positieve resultaten mede te danken aan het toenemende bezoek van confectiedetaillisten, die hun huidige assortiment willen uitbreiden met schoenen en lederwaren.

Enthousiaste lezers
Tijdens de ISLN was er op zondag en maandag een fotograaf van Schoenvisie aanwezig om alle enthousiaste lezers te portretteren. Alle foto’s vindt u hier.      

De volgende ISLN-editie vindt plaats op 27 en 28 februari en 1 maart 2011.