TOP

MBT op de fiets tijdens Spinning voor Spieren

De medewerkers van MBT hebben vorige week zondag meegedaan aan de derde editie van Spinning voor Spieren, een initiatief van Stichting Spieren voor Spieren. Samen met alle spinners, sponsors en partners hebben zij in totaal €352.000 opgehaald.

Deze opbrengst gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) (top)sporters de stichting. De stichting zet het geld in voor onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. MBT is pionier in fysiological footwear, schoenen die de spieren op een positieve manier activeren, en partner van Spieren voor Spieren.

MBT partner van Stichting Spieren voor Spieren
MBT is pionier van de fysiological footwear, de schoen die de spieren op een positieve manier activeert of je nu loopt of stil staat. Als partner van Spieren voor Spieren sponsort MBT al jaren de goede initiatieven van deze stichting. Echter was dit de eerste keer dat MBT ook op de fiets te vinden was. ‘Het was zwaar, maar zeer zeker de moeite waard. Het idee dat je ook fysiek je steentje bij kunt dragen aan dit goede initiatief stimuleert mij om volgend jaar zeker weer mee te doen!’ reageert Linda van der Drift, MBT Marketing coördinator.