TOP

Mascolori en Scapino Ballet organiseren Sock Design Contest

Schoenenmerk Mascolori en het Scapino Ballet Rotterdam organiseren een Sock Design Contest. Het aanleveren van een design kan tot 1 januari 2016.

Mascolori is weer eens een speciale samenwerking aangegaan. Het schoenen- en sokkenmerk organiseert een Sock Design Contest in samenwerking met het Scapino Ballet Rotterdam. Op deze manier wil Mascolori creativiteit stimuleren. De sok moet passen in het thema beweging. Tot 1 januari 2016 kunnen designs aangeleverd worden in de Mascolori Store in Rotterdam of door te mailen naar sokken@mascolori.nl.

Winnaar

Een vakjury – bestaande uit Leonne van de Burgwal (designer Mascolori), Ed Wubbe (artistiek leider Scapino) en Mara Hulspas (danser Scapino) – buigt zich op 2 januari 2016 over alle inzendingen en zal 4 januari de vijf finalisten bekend maken op www.mascolori.nl/sockcreation. Tot 10 januari kan er gestemd worden, waarna op 11 januari de twee winnaars bekend worden gemaakt: degene met de meeste stemmen en de vakjuryprijs. Naast publiciteit krijgen de winnaars ook tien sokken, een Sock Box en twee kaarten voor het Scapino Ballet.

Sock Box

De twee winnende sokken zijn samen met een design van Mascolori en Scapino Ballet, terug te vinden in de Mascolori x Scapino Sock Box die vanaf begin 2016 te koop is. Voor iedere verkochte sok, gaat één euro naar het Scapino Ballet Rotterdam.