TOP

Marc Engels nieuwe directeur Cargo Logistics

De 31-jarige Marc Engels heeft zijn vader Ab Engels opgevolgd als directeur van transportbedrijf Cargo Logistics in Moerdijk.

De onderneming is sinds 1972 gespecialiseerd in het transport van leder, schoeisel en andere mode-artikelen uit Italië, Spanje, Portugal, Roemenië, Bulgarije, Oekraïne en vanuit het verre oosten naar de Benelux.

Cargo Logistics kenmerkt zich volgens de nieuwe directeur Marc Engels de onderneming door de persoonlijke service, de moderne bedrijfsvoering en de goede bereikbaarheid. “Wij staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten en maken gebruik van hedendaagse communicatiemiddelen om zendingen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Klanten kunnen bijvoorbeeld via track and trace het verloop van hun zending volgen.”

Rechtstreekse lijndiensten
Cargo Logistics onderhoudt rechtstreekse lijndiensten vanuit onder andere Tri-Veneto met Poletto Girmo Srl in Fiesso-D’Artico, maar ook vanuit Toscane met Italtransport in Pistoia en vanuit De Marche met Matricardi Europe. Verder heeft het bedrijf samenwerkingsverbanden met partners in Spanje en Portugal.