TOP

Marc en Audrey Driessen lanceren nieuw merk Equo

Marc en Audrey Driessen lanceren samen met hun zoon Maykel een nieuw schoenenmerk: Equo.

Zoals bekend bekend runden het echtpaar Driessen ruim twaalf jaar Mexx Shoes en daarnaast ook de retailorganisatie Van Dalen Schoenen. De laatste twee jaar hebben ze veel tijd in Italië doorgebracht, waar Marc de firma Fantasie adviseerde.

Zoon
Hun zoon Maykel (24) heeft zijn afstudeerproject in China inmiddels voltooid. Daarna heeft hij daar ook de Chinese taal geleerd en veel kennis over het schoenenvak opgedaan.

De familie Driessen lanceert nu gezamenlijk het merk: Equo. Deze Italiaanse naam betekent ‘rechtvaardig’. De collectie is vrouwelijk en casual. De schoenen worden in Italië ontworpen. Ook het leer komt daar vandaan.

Luxere lijn
De productie van het paarse label, dat nu op de markt wordt gebracht, vindt plaats in China. Op korte termijn komt er ook een nieuwe luxere lijn (donkerbruin label) bij, die in Italië ontwikkeld en geproduceerd zal worden. De sportieve lijn met onder andere sneakers wordt gebracht onder een groen label.

Winkelverkoopprijzen van de paarse lijn zijn 69 tot 79 euro voor ballerina’s, 79 tot 89 euro voor pumps en 119 tot 129 euro voor enkelboots.

Tijdens de komende Micam is de Equo-collectie te zien in hal 6, stand A29,