TOP

Manexco haalt Lumberjack terug naar Benelux

Lumberjack is na een aantal jaren van afwezigheid terug. Het Belgische schoenenbedrijf Manexco introduceert het Italiaanse schoenenmerk voor zomer 2022 opnieuw in de Benelux en Frankrijk.

Na een aantal jaren van afwezigheid is de tijd rijp voor herintroductie van het merk, laat Manexco in een persbericht weten. Vertegenwoordiger Bjorn Smit neemt met Lumberjack deel aan een aantal events in Cast: de Sport Lifestyle Dag (21 juni 2021), de Kidsdag (6 september 2021) en de zondag en maandag van de Schoenendagen (12 en 13 september). De collectie is ook te zien in de Manexco-showroom in Trademart Brussel, het hoofdkantoor van Manexco in België of op locatie.

Zie ook: Cast maakt programma voor inkoop lente-zomer 2022 bekend

Maple leaf

Lumberjack maakt kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen op het snijvlak van casual, sport en outdoor. Het merk is in 1979 opgericht door een Italiaanse ondernemer. Tijdens een reis door Noord-Amerika raakt hij geïnspireerd door de ruige natuur én de uitrusting van de Canadian Rangers, een militaire eenheid die in deze dunbevolkte gebieden actief is. Dat gevoel vertaalt hij naar een eigen schoenenmerk, Lumberjack. Het logo met het dubbele esdoornblad is een verwijzing naar de ‘maple leaf’, het nationale symbool van Canada. De collecties worden in Noord-Italië ontwikkeld.

Beeld: Lumberjack