TOP

MALIQUE zoekt: een zelfstandig werkend agent

MALIQUE zoekt voor regio midden/zuid Nederland een zelfstandig werkende agent. Het werkgebied betreft de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland

ZELFSTANDIG WERKEND AGENT ZUID NEDERLAND

MALIQUE zoekt voor regio midden/zuid Nederland een zelfstandig werkende agent. Het werkgebied betreft de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Als agent ben je met name verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onze huidige en potentiele klanten. Tevens ben je aanspreekpunt voor vragen en draag je zorg voor de administratie met betrekking tot de bestellingen.

Wij vragen

  • · 1-3 jaar ervaring als agent;
  • · een positieve mindset;
  • · een flinke dosis stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • · en een grote mate van zelfstandigheid.

Wij bieden onze agenten ondersteuning door het MALIQUE team in deze uitdagende functie, maar je werkt proactief en zelfstandig. De samenwerking kan worden gekarakteriseerd als respectvol en sympathiek.

MALIQUE is een groothandel in tassen, opgericht in 2015. In haar geheel eigen stijl presenteert MALIQUE collectie na collectie in een perfecte balans van kleuren en materialen. MALIQUE onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en besteedt veel aandacht aan de draagbaarheid en functionaliteit van de tassen. Deze balans tussen trend en draagcomfort vind je steeds opnieuw terug in de collecties.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie in het Nederlands via een persoonlijke mail aan info@malique.eu.