TOP

Lokaal Blauw start workshops en open atelier

Vanaf het voorjaar kunnen creatievelingen terecht bij Lokaal Blauw – de conceptstore van innovatiecentrum Slem – voor workshops. Daarnaast kan er ook iedere tweede zaterdag van de maand onder begeleiding gewerkt worden aan eigen projecten.

Volwassenen en kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen vanaf het voorjaar van 2017 bij Lokaal Blauw – de conceptstore van innovatiecentrum Slem – workshops volgen die draaien om schoenen en leer. Daarnaast is er iedere tweede zaterdag van de maand ook een open atelier waar bezoekers onder begeleiding kunnen werken aan eigen projecten. Lokaal Blauw wil op deze manier klanten de kans geven kennis te maken met verschillende manieren van leerbewerking.

“Met een eerste succesvolle co-creatie tussen biercafé Jay’s en Lokaal Blauw hebben we gezien dat er vraag is naar originele workshops”, laat Thijs Torreman, zakelijk directeur van Slem, weten via een persbericht. “We willen dit uitbreiden met meer leuke workshops in combinatie met verschillende partijen vanuit Waalwijk. Met de open ateliers willen we daarnaast een doorlopend programma bieden waar geïnteresseerden kunnen werken/experimenteren met schoen- en leer gerelateerde producten.”

Vanaf 11 maart is Lokaal Blauw iedere tweede zaterdag van de maand open tussen 12.00 en 17.00 uur. Aanschuiven kan voor €5,00 per middag.

Lees ook: Slem opent eigen concept store in Waalkwijk