Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Lieke Poppe begint aan een nieuw hoofdstuk: ‘Ik zal Cast altijd een warm hart blijven toedragen’

Na meer dan achttien jaar neemt Lieke Poppe op 20 augustus, tijdens BrandNew, officieel afscheid van Cast. Het wordt tijd om een nieuw werkveld te verkennen, zegt ze. “Niet omdat het me hier aan uitdaging ontbreekt, integendeel. Maar na zo’n lange tijd lijkt het me heel gezond om ook eens ergens anders te kijken.”
Na meer dan achttien jaar bij Cast, waarvan de laatste zes jaar als directeur, maakte je eind mei bekend je functie neer te leggen. Waarom, en waarom nu? “De vraag stellen is hem eigenlijk beantwoorden: omdat ik hier al heel lang werk. Na mijn studie Communicatie & Management was ik 22 jaar en zat ik vol plannen, zoals vrijwilligerswerk doen en Spaans leren in Guatemala. Daar is weinig van terecht gekomen, want ik ben vrijwel direct bij Cast aan de slag gegaan. Het idee was om een paar jaar werkervaring op te doen, maar na ieder afgesloten project bij Cast

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie

Neem een abonnement