TOP

Lee Cooper Footwear sluit deal met Iconix en Leomil voor Europa

Lee Cooper Footwear heeft nieuwe partners in Europa. Het Britse kledingmerk gaat een samenwerking aan met Iconix en Leomil voor de mannen-, vrouwen- en kinderschoenencollecties.

De samenwerking omvat verschillende Europese regio’s. De eerste Lee Cooper-schoenenlijn onder Iconix en Leomil (zomer 2021) wordt in juni gelanceerd en zal in het voorjaar van 2021 in de winkels liggen. Leomil ontwikkelt schoenencollecties, private label en onder licentie, voor klanten als Dreamworks en Disney. Denk aan schoenenlijnen voor de Marvel- en Harry Potters-films, Frozen II en Trolls. Het Amerikaanse Iconix Brand Group is actief in de mode- en schoenenindustrie en als merkbeheerder gespecialiseerd in licenties, marketing en merchandise.

‘Grote mogelijkheden’

“We zijn enthousiast over de samenwerking met Iconix voor Lee Cooper”, laat Tsirah Kadouch-Milhado, licensing director van Leomil, in een persbericht weten. “Lee Cooper is een gevestigde naam met een grote internationale merkbekendheid. De geschiedenis en relevantie van het bedrijf, gecombineerd met ons vermogen om onderscheidende collecties te creëren passend bij Lee Coopers merk-dna, bieden grote mogelijkheden.”

Foto: www.leecooper.com