TOP

Leden Euro-Holland ronden masterclass shopology af

Van november 2012 t/m februari 2013 organiseerde Euro-Holland samen met Chantal Riedeman de masterclass shopology voor een aantal van haar leden.

Tijdens het trainingsprogramma voor winkeliers werd de ondernemer, de winkel en het personeel tegen het licht gehouden. Het doel van de training is beter inzicht te krijgen in het winkel- en koopgedrag van (potentiƫle) klanten en hoe het personeel klanten nog beter kan helpen meer te kopen.

Van drempel naar kassa
Inmiddels hebben de deelnemende Euro-Holland-leden en hun personeel de masterclass afgerond. Tijdens de training werd duidelijk wat er allemaal komt kijken bij de allereerste stap over de drempel en het blij maken van elke nieuwe klant. Euro-Holland heeft plannen voor een verdere uitrol van de masterclass.

Infoavond
De ervaringen, inzichten en resultaten van de deelnemende winkels werden door Chantal Riedeman gepresenteerd aan alle Euro-Holland leden tijdens de mode- & informatieavond op 11 februari. Op de avond gaf ook Pieter Monsma een presentatie over verkopen met passie, en gaf Jan Agelink winkelpersoneel advies over het actuele voorjaar/zomerseizoen. Hij sloot de avond tevens af met een presentatie over herfst/winter 2013.