TOP

La Strada lanceert mannenschoenencollectie

Het Nederlandse vrouwenschoenenmerk La Strada lanceert een eerste collectie mannenschoenen.

Rob Callenfels, directeur van La Strada, zegt: “Mode is steeds meer een mannending geworden. Er wordt vanuit de markt vaker gevraagd om ‘fashionable’ mannenschoenen. Wij zien dat veel van onze klanten bijproducten gaan verkopen of producten voor een nieuwe doelgroep aan hun assortiment toevoegen. Vanuit die gedachte is La Strada begonnen met het ontwikkelen van een mannencollectie”.

Collectie
De La Strada Man-collectie bestaat uit lederen schoenen in een commerciële prijsklasse met een eigentijdse en herkenbare uitstraling. De eerste collectie bestaat uit acht modellen in diverse kleuren op vier verschillende leesten. De schoenen zijn gemaakt van crust leather, cow suède en een combinatie daarvan.

De  eerste mannencollectie van La Strada  is vanaf eind februari 2014 voor consumenten verkrijgbaar in schoenmaat 40 t/m 46. Winkelverkoopprijzen liggen tussen 69,- en 99,- euro.

Over La Strada
Edel Fashion uit Waalwijk ontwerpt, produceert en verkoopt het schoenenmerk La Strada aan binnen- en buitenlandse retailers. Met het merk La Strada vertaalt Edel Fashion val 25 jaar de catwalktrends in betaalbare  schoenen voor vrouwen. Nu is hier ook een mannenschoenencollectie onder de naam La Strada Man aan toegevoegd.