TOP

Koos Jacobs versterkt team GMS Group Nederland

De marketing-service organisatie voor ondernemers in schoenen en sport GMS Group Nederland is breidt per 1 juli 2013 het team uit met Koos Jacobs.

Koos Jacobs: “Ik ben in een schoenendoos geboren en na de middelbare school heb ik de MEAO gevolgd en vervolgens een schoentechnische opleiding aan het South Field College in Leicester. Daarna heb ik gewerkt bij verschillende nationale en internationale leveranciers en tien jaar geleden ben ik gestart bij Garant als manager van Podo Linéa. De afgelopen anderhalf jaar was ik commercieel manager bij de firma Footnotes.

Overleven
Hij is van mening dat hij een goede bijdrage kan leveren in de ondersteuning van klanten van GMS: “De ondernemer die zijn deuren ‘s ochtends opent en ’s avonds weer sluit zal moeten veranderen om te overleven. Schoenondernemers zullen naast de inkoop bezig moeten zijn met vragen als:
– Wat is de juiste opleiding voor het team en mijzelf ?
– Wat is mijn visie op het aankomende jaar?
– Hoe stel ik een marketing jaarplanner op en hoe voer ik die uit?
– Wie kan ik het beste gebruiken als sparringpartner?
– Is aansluiting bij een vakgroep zinvol voor mij?”

Koos Jacobs is vanaf 1 juli bereikbaar op telefoonnummer: 030-6013773 of per e-mail: jacobs@gms-group.nl