TOP

Kijken: Nicolette van Dam en Bas Smit voor Rehab

Rehab Footwear werkt voor de tweede keer samen met presentatrice Nicolette van Dam en ondernemer Bas Smit. Het resultaat is een sneakerlijn met acht modellen, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

Rehab werkte al eerder samen met het bekende koppel. Die samenwerking is zo goed bevallen, dat ze voor zomer 2020 opnieuw om de tafel zijn gegaan. De twee sneakercollectie van Nicolette van Dam en Bas Smit voor Rehab bestaat uit acht modellen, vier voor hem en vier voor haar, die in beperkte oplage worden uitgebracht. Nieuw is dat de schoenen naast de eigen webshop dit keer ook bij een groot aantal mode- en schoenenwinkeliers in Nederland te koop zijn. “Te gek”, vindt Smit. “Nu kun je de sneakers ook gewoon even passen in een winkel om te voelen hoe lekker te zitten.”

Vier voor hem, vier voor haar

Van Dam en Smit ontwierpen allebei vier sneakers voor Rehab. Ze kozen beiden voor drie minimalistische witte sneakers met kleurdetails. Van Dam ging daarnaast voor een bulky model met opvallende zool en Smit voor een sportieve grijze runner. De verkoopprijzen liggen tussen de €159,95 – €189,95 voor de vrouwenschoenen en €159,95 – €169,95 voor de mannenschoenen.

Steun voor kinderziekenhuizen

Net als bij de vorige samenwerking gaat er per verkocht paar €15,- naar drie kinderziekenhuizen; het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Met de opbrengst van vorig jaar hielpen ze het Emma Kinderziekenhuis met de aanschaf van een interactieve vloer in de wachtkamer, het Sophia Kinderziekenhuis met een speeltoestel dat geschikt is voor kinderen met rolstoelen en het Prinses Máxima Centrum met nieuwe sport- en comfortrolstoelen.

Beeld: Rehab Footwear