TOP
FRED DE LA BRETONIERE X LONNEKE NOOTEBOOM

Kijken: Fred de la Bretoniere X Lonneke Nooteboom


Fred de la Bretoniere heeft voor de tweede keer een collectie ontwikkeld samen met stylist Lonneke Nooteboom.

Beeld: Paul Bellaart

Schoenenlabel Fred de la Bretonière slaat voor de tweede keer de handen ineen met stylist Lonneke Nootenboom. Dit keer betreft het een grotere collectie met schoenen, tassen en portemonnees. In een persbericht vertelt Nooteboom over de nieuwe collectie: “Ik wilde graag voortborduren op de Lonneke laars uit de vorige collectie als keypiece van een outfit. Kenmerkend van dit model en mijn ontwerp was natuurlijk de contrasterende neus, die ik graag weer wilde laten terugkomen.”

De stylist heeft drie schoenen ontworpen voor de nieuwe collecite; een sneaker in snakeprint, een enkellaars en een hoge laars. Beide laarzen zijn uitgevoerd met een hak en combineren de kleuren cognac met zwart.

De collectie tassen bestaat uit een laptoptas, een kleinere versie van de laptoptas en een portemonnee, waar een iPhone XS in past. Beide tassen zijn uitgevoerd in zowel zwart als cognac. De portemonnee komt in zwart, cognac en snakeprint.

De collectie is zowel online als in de winkel verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2019. Prijzen variëren van €89,95 tot €299,95.

Fred X Lonneke klein 1

Fred X Lonneke klein 11

Fred X Lonneke klein 13

Fred X Lonneke klein 14

Fred X Lonneke klein 2

Fred X Lonneke klein 3

Fred X Lonneke klein 4

Fred X Lonneke klein 5

Fred X Lonneke klein 6

Fred X Lonneke klein 7

Fred X Lonneke klein 8

Fred X Lonneke klein 9