TOP

Kantoor TopShoe.nl in Cast geopend

Op maandagavond 9 september 2013 heeft e-commerce deskundige Cor Molenaar het nieuwe kantoor van inkooporganisatie ANWR-Garant Nederland en TopShoe.nl in Cast in Nieuwegein feestelijk geopend.

Algemeen directeur van ANWR-Garant Nederland kwam als eerste aan het woord.  Initiatiefnemer van Topshoe.nl Han Landman gebruikte de metafoor van een stoomtrein die een ICE-trein was geworden voor de ontwikkeling van Topshoe.nl. Cor Molenaar, buitengewoon hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en auteur van onder meer ‘Red de winkel’, verrichtte de opening door de overhandiging van een conducteursbordje aan Han Landman. Tijdens zijn speech zei de e-commerce deskundige dat Topshoe.nl een goed voorbeeld is van hoe zelfstandige winkeliers kunnen samenwerken.

Het nieuwe kantoor is direct naast de Cast-showroom van ANWR- Garant Nederland gevestigd. In het kantoor worden alle huidige en toekomstige e-commerce activiteiten van ANWR-Garant onder gebracht. Ook het marketingteam en servicecenter van TopShoe.nl, het gezamenlijke webshop-project van veertig ANWR-Garant-leden, werkt vanuit deze ruimte in Cast.

Sport2000.nl
Naast het professionaliseren van de reeds bestaande websites van alle marketingformules wordt er in dit kantoor door ANWR-Garant gewerkt aan de ontwikkeling van de in januari 2014 te lanceren webshop van Sport2000.nl en de verdere doorontwikkeling van de website www.ditismijnteam.nl.

Voor ANWR-Garant is het verder professionaliseren van het online kanaal een belangrijk middel om haar leden en klanten nog beter te bedienen. Deze ‘multi-channel’-strategie is er met name op gericht om de zelfstandige retailer via het online kanaal verder te kunnen laten groeien. Daarom wordt momenteel ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van de webshop van Sport2000 als online kanaal voor zo’n tachtig Sport2000-winkels in Nederland. Daarnaast staan er ontwikkelingen op stapel rond andere websites als schoenwinkels.nl en sportwinkels.nl.