TOP

Jose Saenz stelt twee nieuwe agenten aan

Jose Saenz heeft in Nederland twee nieuwe vertegenwoordigers aangesteld. Koos van Wijk van Group Shoe Line neemt het fashiondeel voor zijn rekening en Jan Römer van RSA Footwear is agent voor het comfortgedeelte Rural.

Het Spaanse merk Jose Saenz heeft twee nieuwe agenten in Nederland. Het merk is opgedeeld in twee labels; Jose Saenz en het comfortdeel Jose Saenz Rural. Voor Jose Saenz is de nieuwe agent Koos van Wijk van Group Shoe Line en voor Jose Saenz Rural is Jan Römer van RSA Footwear gekozen.

Jose Saenz

Het label wordt geproduceerd in Spanje en maakt vrouwenschoenen die allemaal een uitneembaar voetbed hebben. Jose Saenz bestaat sinds 2004 en wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

Jose Saenz Rural

De comfortcollectie van Jose Saenz heet Rural. De schoenen van deze collectie dragen bij aan de gezondheid van de voeten. Rural heeft een zool die de bloedcirculatie stimuleert. De schoen heeft een menthol aroma dat een fris gevoel geeft en de voet laat ademen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van eucalyptusolie die de huid kalmeert.