TOP

Laatste nieuws

Een wetsvoorstel waarmee het minimumloon op een andere manier zal worden berekend, wekt onrust bij ondernemers met personeel. De loonlasten stijgen er namelijk fors extra door.

Veja heeft de deuren geopend van een nieuw hoofdkantoor in Parijs. Achter een historische gevel in hartje Parijs gaat nu een modern kantoor schuil. Dat bij het interieur aan duurzaamheid is gedacht, mag voor een merk als Veja eigenlijk voor

Het Schoenenkwartier in Waalwijk krijgt een nieuwe Raad van Toezicht, die een directeur-bestuurder zal aanstellen, en een extra subsidie van bijna €180.000. Daarmee is het dreigende begrotingstekort afgewend.

De modebranche sloot 2022 af met een gemiddelde omzetgroei van 14 procent, schoenenaanbieders zagen de omzet met 12 procent groeien. Dat blijkt uit de Inretail Marktmonitor. Het mannensegment blijkt bij beide sectoren een belangrijke aanjager voor de groei.

Na bijna veertig jaar komt de samenwerking tussen Relaxor (Hooijer Footwear Group) en Birkenstock ten einde. Het Duitse schoenenmerk gaat de Nederlandse markt vanaf 1 juli 2023 direct bedienen.

De nieuwste schoenencollecties bekijken en inkopen; dat kan al sinds 1984 tijdens de Schoenendagen in Cast. Op maandag 6 februari en dinsdag 7 februari is het weer zover. Dan zijn alle vaste showrooms geopend en zijn tientallen gastexposanten aanwezig op

Sorry, no posts matched your criteria.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Bengels

    Uitgelicht
    Sorry, no posts matched your criteria.