TOP

JJ Shoes maakt doorstart

Het Nederlandse schoenenmerk JJ Shoes werd in april 2013 failliet verklaard, maar maakt nu een doorstart. JJ Footwear nam per 1 juni 2013 alle activiteiten over.

JJ Footwear zal vanaf heden verkocht worden onder de nieuwe bv. Het bedrijf gaat alle geplaatste orders voor herfst/winter 2013 uitleveren volgens afspraak en JJ Footwear neemt ook de garantie op de producten over. Volgens directeur-grootaandeelhouder van JJ Footwear Carl van der Putten zijn alle klanten hier inmiddels over geïnformeerd.

E-commerce
Het verkoopteam van JJ Footwear blijft in stand. Niet alleen behoudt JJ Footwear de oorspronkelijke medewerkers, het team zal ook op korte termijn worden uitgebreid met e-commerce medewerkers. De verkoop via en met behulp van het internet zal een centralere rol innemen binnen de bedrijfsvoering en de websites worden binnen korte tijd weer geactiveerd.

Logistiek centrum
De Cast-showroom wordt aangehouden, maar de onderneming zelf verhuist per 1 juli 2013 naar het naburige pand in Waalwijk. Hier krijgt JJ Footwear de beschikking over een eigen logistiek centrum dat vanaf 1 januari 2014 in gebruik kan worden genomen.