TOP

Januari-edities Expo Riva Schuh en Gardabags gaan digitaal

De winteredities van de Italiaanse vakbeurzen Expo Riva Schuh en Gardabags, die van 16 tot en met 19 januari 2021 in Riva del Garda zouden plaatsvinden, worden niet fysiek maar digitaal georganiseerd.

“Omdat we niet kunnen garanderen dat we in januari een fysiek evenement voor onze gemeenschap kunnen organiseren, keren we terug met een digitale Home Edition”, stelt voorzitter Roberto Pellegrini in een persbericht. Doel is leveranciers, inkopers en andere schoenprofessionals om een veilige manier samen te brengen. “Deze speciale editie markeert de start van een lang evolutietraject, bedoeld om al onze professionals nieuwe manieren te bieden om te netwerken en informatie uit te wisselen in deze moeilijke tijd.”

Bekijk ons overzicht met de mode- en schoenenbeurzen voor inkoop winter 2021-2022 voor de laatste updates.

De Home Edition van Expo Riva Schuh en Gardabags biedt onder meer een verbeterde exposantencatalogus en een app die zowel vanaf de desktop als mobiele apparaten toegankelijk is. De gereserveerde ruimte voor exposanten en bezoekers, waar beide partijen direct met elkaar in gesprek kunnen, wordt uitgebreid en gepersonaliseerd. Daarnaast wordt er van 16 tot en met 19 januari 2021 een livestream georganiseerd, getiteld ‘Expo Riva Show – The shoe connection’, met talkshows, presentaties en testimonials. Het nieuwe platform blijft ook na 19 januari online.

Foto: Expo Riva Schuh